Skip to main content

Referenties

Bart, februari 2024

Na het volgen en stoppen van verschillende opleidingen, kwam we al snel tot een juiste studiekeuze door het coachtraject. De coach heeft mij ook geholpen met het zoeken van een baan bij de BBL-opleiding. Ik ben dankbaar dat ik hier na 6 jaar nog steeds in dienst ben! Het verbeteren van mijn zelfdiscipline en motivatie heeft geleid tot een meer uitdagende functies binnen dit bedrijf. Ook helpt dit mij om alle afspraken en verantwoordelijkheden in het dagelijks leven na te volgen.

Mehmet, februari 2024

Ik zocht naar iemand die begrip had en begeleiding kon bieden. Mijnheer Bals heeft passie en liefde voor de coachee. Hij heeft kennis van zijn vakgebied en werkt doelmatig. Hij heeft gaven om mensen echt te helpen. Als ik behoefte heb aan contact, kan ik nog steeds bij hem terecht.

Herwin, 25 jr. sept. 2023

Dankzij Jan Bals heb ik mezelf kunnen ontwikkelen tot een goed zelfbeeld en zelfdiscipline. Dankbaar voor het positieve resultaat.

Mark, april 2021

‘Als je denkt: ‘Ik kan dit zelf wel’, is het juist een goed idee om een jongerencoach te zoeken. Mij heeft het enorm geholpen bij jou kan dat ook.” (Doelstellingen: Helpen met studie en beroepskeuze)

Jefta, 2020

Als je wilt veranderen, maar niet weet te beginnen helpt hij je.

Pieter Gerrit, 2020

Zeer gemotiveerd om mensen te helpen en advies te geven en altijd beschikbaar. Mijn doelstellingen waren om te weten wie ik ben en het krijgen van meer zelfvertrouwen.