Skip to main content

COACHING

Een gediplomeerde coach is iemand die je persoonlijk begeleidt. Als gedragcoach weet hij karakters te analyseren en te kijken hoe iemand in het leven staat. Ja, wat er nodig is om tot verdere ontwikkeling te komen.

Talenten zijn voor iedereen niet altijd even helder. Gebruikt wordt de JOP-methode die door Bals Coaching is ontwikkeld en waarmee heel goede resultaten worden behaald. Doelen worden helder en -heel belangrijk- het zelfvertrouwen wordt versterkt!

Evaluatie-verslagen van coachees mogen worden ingezien.
Een goede coach weet de juiste motivatie en discipline bij te brengen. Dit geeft veel inspiratie en energie. Je groeit in zelfvertrouwen en weet hierdoor ook op latere leeftijd de juiste keuzes te maken. Als jongerencoach begeleid ik adolescenten (12-22 jr) + jong volwassenen tot 40 jaar. Ouders worden op verzoek begeleid bij opvoeding.

 

PERSOONLIJKSHEIDSCOACH

Op jonge- en oudere leeftijd kun je bang zijn om te falen. Je zet je ergens volledig voor in maar het gevoel om een prestatie te ‘moeten’ leveren maakt je angstig.

LOOPBAANCOACH / JOBCOACH

Misschien weet je niet goed wat je wilt worden of je wilt gewoon iets anders. Wel of geen diploma, Ik haal het beste uit je naar boven. Zo wordt duidelijk wat bij jou past.

STUDIECOACH

Voor het behalen van goede studieresultaten en diploma’s is begeleiding door een studiecoach echt aan te raden.